Loading...

10% sleva ! Zadejte slevový kupón v košíku: PROMO10 a máte okamžitě slevu 10% na vše. Platí pouze na zboží, které není již ve slevě a jen pro první nákup.

×

Jednorázové elektronické cigarety Kurwa s obsahem 20 mg nikotinových solí

02.11.2023 14:00

Co je to Kurwa vape

Jednorázové elektronické cigarety Kurwa jsou unikátním produktem nejen svým jménem, ale také díky svému designu a široké škále dostupných příchutí. Tyto e-cigarety jsou součástí kolekce Collection a Reymont a nabízejí skvělou výdrž s obsahem 20 mg/ml nikotinových solí.

Kurwa vape cigarety

Design a LED osvětlení

Unikátní design těchto jednorázových e-cigaret Kurwa je podpořen RGB LED osvětlením, které reaguje na vaše potáhnutí a vytváří zajímavou barevnou symfonii. Máte tak nejen chutný zážitek z kouření, ale i vizuální efekt, který dodává zážitku z e-cigarety další rozměr.

Široká škála příchutí

Co činí tyto e-cigarety značky Kurwa Collection skutečně jedinečnými, je nabídka příchutí, ze které můžete vybírat. Naleznete zde příchutě, které jinde nenajdete, a každá z nich je pečlivě vyladěná, aby nabídla výraznou chuť, ve které lze rozpoznat každý jednotlivý prvek.

Výdrž a kapacita

Jednorázová e-cigareta Kurwa ze série Reymont je vybavena silnou baterií o kapacitě 450mAh, což vám poskytne až 688 potažení. Objem náplně dosahuje 2 ml a obsah nikotinu činí 20 mg. To vše v jednom kompaktním zařízení, které je snadné používat a není třeba jej nabíjet.

Nejprodávanější: Kurwa Reymont

Ekologická volba

Kurwa Collection jednorázové e-cigarety jsou také šetrnou volbou pro životní prostředí, neboť eliminují potřebu vytváření odpadu v podobě baterií nebo plastových náplní. Po použití můžete e-cigaretu zlikvidovat s ohledem na životní prostředí.

Nejprodávanější: Kurwa Collection

S jednorázovými elektronickými cigaretami Kurwa Collection získáte nejen silný a jedinečný kouřecí zážitek, ale i designový kousek s LED osvětlením a širokou škálou příchutí k výběru.