Loading...

10% sleva ! Zadejte slevový kupón v košíku: PROMO10 a máte okamžitě slevu 10% na vše. Platí pouze na zboží, které není již ve slevě a jen pro první nákup.

×

O nás

Vaping je moderní alternativa kouření

Zaměřujeme se na prodej e-cigaret a to jak spotřebiteli tak prodejcům.

Pokud máte zájem o nákup e-cigaret pro vlastní spotřebu, můžete je pořídit přímo zde na našem eshopu. Jste-li obchod a rádi byste nakupovali velkoobchodně, můžete zažádat o registraci a po oveření všech náležitostí vám schválíme účet na našem velkoobchodu - navštivte velkoobchod jednorázových elektronických cigaret.

Náš sortiment nezahrnuje pouze e-cigarety a e-liquidy. Nabízíme také další kuřácké výrobky a doplňky, abychom vám usnadnili proces přechodu na alternativní způsob kouření. Naše produkty jsou pečlivě vybrány, abychom vám poskytli pestrou paletu možností, které uspokojí různé preference a potřeby.

Nenechte si ujít příležitost využít výhod moderního přístupu k užívání nikotinu a objevte široký výběr produktů, které vám nabízíme. S našimi jednorázovými elektronickými cigaretami, e-liquidami a dalšími kuřáckými výrobky máte možnost zvolit si cestu k odvykání kouření, která vám vyhovuje nejvíce. Děkujeme, že jste si nás vybrali jako svého partnera na této cestě.

Proč si vybrat naše jednorázové e-cigarety:

  • Kvalita a spolehlivost: Naše e-cigarety procházejí přísnými kontrolami kvality, abychom vám mohli nabídnout produkty, které splňují nejvyšší standardy.
  • Různorodost chutí: U nás naleznete široký výběr různých chutí, aby si každý mohl vybrat svou oblíbenou.
  • Snadné použití: Jednorázové e-cigarety jsou jednoduché na použití - stačí je vybalit a začít si je užívat. Nemusíte se starat o plnění nádrže či výměnu baterie.
  • Bezpečnostní ohledy: Naše produkty jsou navrženy s ohledem na bezpečnost a dodržování přísných standardů pro elektronické cigarety.